Ingredienser
2
st
fänkål
små och tunt skivade
5
st
morötter
skalade & delade
1
dl
oliver
3
msk
olivolja
3
msk
pumpakärnor
Förberedelser
Värm ugnen till 225°C.
Lägg fänkål och morot i en ugnsfast form, ringla över olivoljan.
Ugnsbaka grönsakerna i 225°C ca 20 minuter, när det är ca 13-15 min kvar, bakas fisken samtidigt på ett galler ovanför grönsakerna.
Servera fisken med grönsaker och gott nykokt ris.
Findus tipsar!
Toppa grönsakerna med oliverna och lite pumpafrön när du serverar.
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
-
Konstig mellan panering och fiskMellan fisk och panering fanns det ett ganska tjockt lager flytande gegga, såg ut som bechamelsås. Inte speciellt crispigt. Inte speciellt gott heller. Problem vid tillverkningen?Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
-
Malen fiskInnehåller inte hel fisk utan någon läskig malen gegga. Tråkig panering.Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
-
Super gott!Så nöjd!Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
Näringsvärde per portion
Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
326
22
19
12
4