Ingredienser
4
dl
kort ris (jasmine, basmati eller vildris)
100
g
krispig blandad sallad
150
g
sockerärter
150
g
sojabönor
0,5
st
rödlök, skivad
1
st
lime
ärtskott
Dippsås:
1
dl
Teriyakisås
1
dl
Hoisinsås
1
msk
rostade sesamfrön
Förberedelser
Tillaga sprödbakade torskfiléer i ugn enligt anvisningar på förpackningen.
Strimla sockerärterna. Förbered riset och alla grönsakerna.
Blanda såsen och ställ åt sidan tills du ska servera den.
Skiva torskfiléerna och lägg upp riset, salladen, sockerärterna, sojabönorna och avsluta med torskfiléerna på toppen av härligheten. Häll över såsen.
Findus tipsar!
Servera såsen i små skålar till var och en för att dippa filébitarna i.
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Bli den första att skriva en recension om receptet!
Näringsvärde per portion
Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
707
14
36
104
8