Ingredienser
8
st
potatisar
stora
olivolja eller rapsolja
några kvistar timjan
salt och peppar
Förberedelser
Sätt ugnen på 250 grader.
Koka potatisen i 15 minuter.
Krossa sedan potatisen med en sked. Sätt in potatisen i ugnen i ca 20 minuter.
Lägg sedan potatisen på en plåt med ett bakplåtspapper. Ringla över olja.
Sänk temperaturen på ugnen till 220 grader och tillaga fisken enligt anvisning på förpackningen.
Strö över timjan, salt och peppar när potatisen är klar.
Värm spenaten enligt anvisning på förpackningen.
Servera fisken till spenaten och potatisen.
Findus tipsar!
Avsluta gärna med att pressa lite citron över fisken!
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Bli den första att skriva en recension om receptet!
Näringsvärde per portion
Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
224
11
24
7
2