Ingredienser
3
dl
röd quinoa
3
dl
bulgur
1
st
grönsaksbuljongtärning
250
g
cocktailtomater
1
msk
vinäger
salt och peppar
1
msk
rapsolja
0,5
msk
torkad oregano
0,5
msk
torkad timjan
0,5
dl
smetana
1
st
citron
zest
hackad basilika
salt och peppar
Förberedelser
Sätt ugnen på grill.
Dela tomaterna på hälften och lägg dem i en ugnsfast form med olja, vinäger, salt och peppar. Grilla tills de fått en gyllenbrun färg, ca 8-10 minuter.
Ta ut tomaterna och strö över oregano och basilika.
Sänk värmen på ugnen och tillaga Spenatpinnarna enligt anvisning på förpackningen.
Koka quinoan och bulgur enligt anvisning på förpackningarna.
Blanda ihop alla ingredienser till basilikacrèmen och ställ åt sidan för att vila.
Blanda den nu kokta quionan och bulgur och lägg upp på tallrikarna.
Lägg därefter upp Spenatpinnarna och de rostade tomaterna på tallrikarna.
Klicka ut basilikacrèmen på tallriken eller servera den vid sidan om.
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Bli den första att skriva en recension om receptet!
Näringsvärde per portion
Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
560
20
16
69
19