Ingredienser
380
g
bönmix
320
g
färsk spenat
1
st
granatäpple
2
msk
olivolja
1
msk
vitvinsvinäger
Salt och peppar
80
g
fetaost
1,2
dl
creme fraiche
1
msk
färsk basilika
Förberedelser
Tillaga fisken enligt anvisning på förpackningen.
Skölj och blanda bönmix med spenat och granatäpple kärnor. Blanda olivolja och vinäger och vänd ner i salladen. Salta och peppra.
Mixa eller mosa fetaosten och blanda med creme fraiche.
Servera salladen med fisk och fetaostkräm.
Findus tipsar!
Servera med ett gott glutenfritt knäckebröd.
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Bli den första att skriva en recension om receptet!
Näringsvärde per portion
Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
454
29
32
13
10