25 min
förberedelsetid
15 min
tillagningstid
4
Serveringar
Fish Nuggets med Wok Classic rice bowl
Förberedelser
Hetta upp oljan på hög värme i wok eller stekpanna.
Blanda ingredienserna till såsen.
Sätt på ugnen och tillaga fisken enligt förpackningen.
- Koka riset.
- Skiva rödkålen tunt, massera i vinäger, socker och salt
Servera med kimchimajonnäs och strö på hackad koriander vid servering.
Stek grönsakerna ca 5-6 minuter.
Sänk värmen och tillsätt såsen och hetta upp.
Lägg upp ris i botten. Lägg wokgrönsakerna och rödkål i olika högar på riset. Skiva fisken i mindre bitar och lägg på toppen.
Ingredienser
Findus-produkt(er) som behövs för detta recept
Ingredienslista
4
portioner
kokt ris
100
g
rödkål
1
msk
vinäger
½
msk
socker
0,25
tsk
salt
3
msk
soja
1
msk
risvinäger eller balsamvinäger
1
msk
fisksås
1
msk
socker
480
g
Fish & Crisp Fish Nuggets
1
tsk
hackad röd chili, eller chiliflakes
2
msk
olja
1
tsk
sesamolja
480
g
Wok Classic Style
1
kruka Koriander
4
msk
kimchi majonnäs el annan kall sås