Frasig fisk med sallad och fetaostkräm

Frasig panerad fiskfilé med sallad och fetaostkräm.
15 min
förberedelsetid
25 min
tillagningstid
4
Serveringar

Frasig fiskfilé på salladsbädd

Här kommer ett tips på en enkel men god sallad med vår glutenfria frasiga fiskfilé. Ljuvligt god, klimatsmart och dessutom perfekt att ta med i lunchlådan.

Förberedelser

  1. Tillaga fisken enligt anvisning på förpackningen.

  2. Skölj och blanda bönmix med spenat och granatäpple kärnor. Blanda olivolja och vinäger och vänd ner i salladen. Salta och peppra.

  3. Mixa eller mosa fetaosten och blanda med creme fraiche.

  4. Servera salladen med fisk och fetaostkräm.

Dricks!

  • Servera med ett gott glutenfritt knäckebröd.

Ingredienser

Findus-produkt(er) som behövs för detta recept

Ingredienslista

1 
förpackning
 
Glutenfria Frasiga Fiskfiléer
380 
g
 
bönmix
320 
g
 
färsk spenat
1 
st
 
granatäpple
2 
msk
 
olivolja
1 
msk
 
vitvinsvinäger
Salt och peppar
80 
g
 
fetaost
1,2 
dl
 
creme fraiche
1 
msk
 
färsk basilika

Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!

Ange lite extra information:
* Obligatoriska fält
* Obligatoriska fält