15 min
förberedelsetid
25 min
tillagningstid
4
Serveringar
Frasig fiskfilé på salladsbädd
Här kommer ett tips på en enkel men god sallad med vår glutenfria frasiga fiskfilé. Ljuvligt god, klimatsmart och dessutom perfekt att ta med i lunchlådan.
Förberedelser
Tillaga fisken enligt anvisning på förpackningen.
Skölj och blanda bönmix med spenat och granatäpple kärnor. Blanda olivolja och vinäger och vänd ner i salladen. Salta och peppra.
Mixa eller mosa fetaosten och blanda med creme fraiche.
Servera salladen med fisk och fetaostkräm.
Dricks!
Servera med ett gott glutenfritt knäckebröd.
Ingredienser
Findus-produkt(er) som behövs för detta recept
Ingredienslista
1
förpackning
Glutenfria Frasiga Fiskfiléer
380
g
bönmix
320
g
färsk spenat
1
st
granatäpple
2
msk
olivolja
1
msk
vitvinsvinäger
Salt och peppar
80
g
fetaost
1,2
dl
creme fraiche
1
msk
färsk basilika