15 min
förberedelsetid
30 min
tillagningstid
4
Serveringar
Panerade fiskfiléer toppade med fröer serverat med rostad sötpotatis och grillad paprika
Plåtmat när den är som bäst! Panerade fiskfiléer, rostad sötpotatis och grillad paprika - samtliga huvudkomponenter kan tillagas i ugn, samtidigt!
Förberedelser
- Rosta sötpotatisen och smaksätt med lite salt och sambal oelek.
- Tillaga Findus Spröda Crispies enligt instruktionerna på förpackningen.
- Blanchera broccoli och blanda därefter ner färdigkokta ärter och bladsallad.
- Smaka av med salt och peppar.
- Dela sötpotatis och paprika i kuber.
- Rosta solrosfrön och pumpafrön i en torr stekpanna på hög värme. Strössla över fisken. Servera!
Tips!
Gör rätten glutenfri: Byt ut Fröbakade fiskfiléer till Glutenfria frasiga fiskfiléer
Ingredienser
Findus-produkt(er) som behövs för detta recept
Ingredienslista
2
förpackning
Spröda Crispies
500
g
sötpotatis
175
g
1
st
paprika
100
g
isbergssallad
50
g
Svenska Ärter
1
tsk
sambal oelek
Salt och peppar
Solrosfrön och pumpafrön
Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!
-
Plåtmat for the win!Väldigt bra med sabal oelek till, en angenäm hetta som lyfter rätten till nya spännande höjder. /PeterJa, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.