10 min
förberedelsetid
20 min
tillagningstid
4
Serveringar
Panerade fiskfiléer serverat med en fräsch couscoussallad toppat med rostade frön
En fräsch couscoussallad med fetaost, bladspenat och flerfärgade cocktailtomater serverat till panerade fiskfiléer. Ett recept där enkelheten är nyckeln, få ingredienser som oftast redan finns hemma.
Förberedelser
- Koka upp couscous enligt anvisningar på förpackning.
Koka upp couscous enligt anvisningar på förpackning.
Blanda couscous med fetaost, fler färgade cocktailtomater, spenat och färska örter.
- Rosta solrosfrön och linfrön i en torr stekpanna på hög värme.
- Servera couscoussalladen tillsammans med panerad fisk och toppa med de rostade fröerna. Smaklig måltid!
Dricks!
- Toppa couscoussalladen med färska örter!
Ingredienser
Findus-produkt(er) som behövs för detta recept
Ingredienslista
2
förpackning
Spröda Crispies
Salt och peppar
225
g
fetaost
350
g
flerfärgade
coctailtomater
70
g
Bladspenat
500
g
couscous
20
g
färska örter
Solrosfrön och linfrön