Panerade fiskfiléer med ugnsrostade grönsaker och örtsås

Fröbakade fiskfiléer med ugnsrostade grönsaker
15 min
förberedelsetid
20 min
tillagningstid
4
Serveringar

Panerade fiskfiléer serverat tillsammans med ugnsrostade grönsaker och örtsås

Panerade fiskfiléer serverat tillsammans med ugnsrostade grönsaker och en krämig sås gjord på majonnäs. Tillaga gärna ugnsrostade grönsakerna på grillen eller i en air fryer för knaprigt resultat. Smaklig måltid!

Förberedelser

  1. Tillaga Findus Spröda Crispies enligt instruktionerna på förpackningen.
  2. Lägg ut ugnsrostade grönsaker på en plåt och tillaga i ugn eller på grillen enligt instruktioner på förpackning.
  3. Före servering blanda mashé-sallad tillsammans med ugnsrostade grönsaker. 
  4. Blanda samman kryddor, smetana och majonnäs till en smakrik örtsås. Låt stå i ca 10 minuter före servering. 
  5. Rosta solrosfrön och pumpafrön  i en torr stekpanna på hög värme. Strössla över fisken.
  6. Allt är klart för servering, smaklig måltid!

Dricks!

  • Tillaga ugnsrostade grönsakerna på grillen eller i en  air fryer, det blir knaprigt gott! 

Ingredienser

Findus-produkt(er) som behövs för detta recept

Ingredienslista

500 
g
 
2 
förpackning
 
Spröda Crispies
20 
g
 
örtkrydda
1 
dl
 
1 
tsk
 
sambal oelek
20 
g
 
basilika
1 
dl
 
Äkta Majonnäs, burk
100 
g
  
Mashé sallad
1 
krm
  
salt
Solrosfrön och pumpafrön

Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!

Ange lite extra information:
* Obligatoriska fält
* Obligatoriska fält