Panerad fisk med krossad potatis och stuvad spenat

Fröbakad fisk med krossad potatis och stuvad spenat
10 min
förberedelsetid
40 min
tillagningstid
4
Serveringar

Panerad fisk med krämig stuvad spenat

Krispig panerad fisk med krämig stuvad spenat är svårt att inte gilla. Genom att servera krossad potatis till får rätten det där lilla extra som är svårt att motstå. Smaklig måltid!

Förberedelser

  1. Sätt ugnen på 250 grader.

  2. Koka potatisen i 15 minuter.

  3. Lägg sedan potatisen på en plåt med ett bakplåtspapper. Ringla över olja.

  4. Krossa sedan potatisen med en sked. Sätt in potatisen i ugnen i ca 20 minuter.

  5. Strö över timjan, salt och peppar när potatisen är klar.

  6. Sänk temperaturen på ugnen till 220 grader och tillaga fisken enligt anvisning på förpackningen.

  7. Värm spenaten enligt anvisning på förpackningen.

  8. Rosta solrosfrön och pumpafrön  i en torr stekpanna på hög värme.
  9. Servera fisken till spenaten och potatisen. Strössla över de rostade fröerna. 

Dricks!

  • Avsluta gärna med att pressa lite citron över fisken!

Ingredienser

Findus-produkt(er) som behövs för detta recept

Ingredienslista

8 
st
 
potatisar
 
stora
olivolja eller rapsolja 
2 förpackningar 
Spröda Crispies
några kvistar timjan 
1 
förpackning
 
Stuvad Spenat
salt och peppar 
Solsosfrön och pumpafrön

Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!

Ange lite extra information:
* Obligatoriska fält
* Obligatoriska fält