Panerad fisk med krämig stuvad spenat
Krispig panerad fisk med krämig stuvad spenat är svårt att inte gilla. Genom att servera krossad potatis till får rätten det där lilla extra som är svårt att motstå. Smaklig måltid!
Förberedelser
Sätt ugnen på 250 grader.
Koka potatisen i 15 minuter.
Lägg sedan potatisen på en plåt med ett bakplåtspapper. Ringla över olja.
Krossa sedan potatisen med en sked. Sätt in potatisen i ugnen i ca 20 minuter.
Strö över timjan, salt och peppar när potatisen är klar.
Sänk temperaturen på ugnen till 220 grader och tillaga fisken enligt anvisning på förpackningen.
Värm spenaten enligt anvisning på förpackningen.
- Rosta solrosfrön och pumpafrön i en torr stekpanna på hög värme.
Servera fisken till spenaten och potatisen. Strössla över de rostade fröerna.
Dricks!
Avsluta gärna med att pressa lite citron över fisken!