10 min
förberedelsetid
10 min
tillagningstid
4
Serveringar
Många små läckra rätter ger en härlig känsla av valmöjligheter på julbordet. Dessa små färskostfyllda tilltugg gifter sig perfekt med honungsglacerad brysselkål.
Förberedelser
- Blanda ingredienserna till fyllningen och sätt på kylning.
- Stek brysselkålen gyllenbrun i smör och ringla över honungen.
- Lägg 1 msk fyllning på varje skiva Bresaola och rulla ihop
Tips!
- Stick en tandpetare igenom Bresaolarullen och toppa med en brysselkål
Ingredienser
Findus-produkt(er) som behövs för detta recept
Ingredienslista
500
g
Brysselkål
3
msk
smör
3
msk
honung
Salt och peppar
8
st
Bresaola
- Fyllning:
2
dl
färskost
15
g
persilja
2
krm
malen brödkummin
Salt och peppar