Fylld bresaola med honungsglaserad brysselkål

Fylld bresaola med honungsglaserad brysselkål
10 min
förberedelsetid
10 min
tillagningstid
4
Serveringar

Många små läckra rätter ger en härlig känsla av valmöjligheter på julbordet. Dessa små färskostfyllda tilltugg gifter sig perfekt med honungsglacerad brysselkål.

Förberedelser

  1. Blanda ingredienserna till fyllningen och sätt på kylning. 
  2. Stek brysselkålen gyllenbrun i smör och ringla över honungen.
  3. Lägg 1 msk fyllning på varje skiva Bresaola och rulla ihop

Tips!

  • Stick en tandpetare igenom Bresaolarullen och toppa med en brysselkål

Ingredienser

Findus-produkt(er) som behövs för detta recept

Ingredienslista

500 
g
 
Brysselkål
3 
msk
 
smör
3 
msk
 
honung
Salt och peppar
8 
st
 
Bresaola
- Fyllning:
2 
dl
 
färskost
15 
g
 
persilja
2 
krm
 
malen brödkummin
Salt och peppar

Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!

Ange lite extra information:
* Obligatoriska fält
* Obligatoriska fält