Fräsch gurksallad med grönsaksbiffar och rödbetscrème
En fräsch gurksallad med Quinoa- och sötpotatisbiffar. Härligt fräscha citrussmaker som passar jättebra tillsammans med dessa lättpanerade biffar. Pricken över i:et blir den krämiga och enkla rödbetscrèmen.
Förberedelser
Dela gurkan och hyvla den med en mandolin eller osthyvel.
Blanda gurkan, zucchinin och grapefrukten och pressa lime över. Smaka av med salt och peppar.
Skär zucchinin i centimeter små bitar.
Skala och skär grapefrukten i centimeter små bitar.
Dags att göra rödbetscrèmen. Ta förkokta rödbetor och mixa med en stavmixer tillsammans med smetana, salt, peppar och spiskummin. Smaka av.
Tillaga Quinoa- och sötpotatisbiffarna enligt anvisning på förpackningen.
Lägg gurksalladen på tallrikar, toppa med Quinoa- och sötpotatisbiffarna och lägg en klick rödbetscrème vid sidan om.
Dricks!
Servera gärna ett gott surdegsbröd till!