20 min
förberedelsetid
20 min
tillagningstid
4
Serveringar
Spröda Spenatpinnar med broccoli och romanesco
Härligt spröda Spenatpinnar fyllda med krämig spenat. Perfekt att addera till veckans alla måltider för att få i sig mer grönsaker och vitamin A. Servera till ett broccoliris och en god röd currysås.
Förberedelser
Tillaga Spenatpinnar enligt anvisning på förpackningen.
Koka riset och förbered broccolin och romanescon till kokning de sista 5 minuterna.
Koka upp samtliga ingredienser till såsen och smaka av med salt och peppar.
Blanda grönsakerna med riset. Ringla röd currysåsen ovanpå riset och lägg Spenatpinnar på toppen.
Dricks!
Servera gärna en härlig sallad till!
Ingredienser
Findus-produkt(er) som behövs för detta recept
Ingredienslista
1
förpackning
Spenatpinnar
150
g
romanesco
3
dl
okokt ris
150
g
broccoli
2
dl
kokosmjölk
1-2
msk
röd currypaste
3
dl
grönsaksbuljong
Röd currysås:
1
msk
majsstärkelse
salt och peppar