Spenatpinnar med broccoliris och röd currysås

Spenatpinnar med broccoliris och röd currysås
Green Cuisine
20 min
förberedelsetid
20 min
tillagningstid
4
Serveringar

Spröda Spenatpinnar med broccoli och romanesco

Härligt spröda Spenatpinnar fyllda med krämig spenat. Perfekt att addera till veckans alla måltider för att få i sig mer grönsaker och vitamin A. Servera till ett broccoliris och en god röd currysås.

Förberedelser

  1. Tillaga Spenatpinnar enligt anvisning på förpackningen.

  2. Koka riset och förbered broccolin och romanescon till kokning de sista 5 minuterna.

  3. Koka upp samtliga ingredienser till såsen och smaka av med salt och peppar.

  4. Blanda grönsakerna med riset. Ringla röd currysåsen ovanpå riset och lägg Spenatpinnar på toppen.

Dricks!

  • Servera gärna en härlig sallad till!

Ingredienser

Findus-produkt(er) som behövs för detta recept

Ingredienslista

1 
förpackning
 
Spenatpinnar
150 
g
 
romanesco
3 
dl
 
okokt ris
150 
g
 
broccoli
2 
dl
 
kokosmjölk
1-2 
msk
 
röd currypaste
3 
dl
 
grönsaksbuljong
Röd currysås: 
1 
msk
 
majsstärkelse
salt och peppar 

Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!

Ange lite extra information:
* Obligatoriska fält
* Obligatoriska fält