Spröda spenatpinnar i tortillas med mangosalsa & chilimajo
Spännande taco i ny tappning, gjorda på spröda Spenatpinnar. Serveras med en fräsch salsa på mango, majs, salladslök och lime. Toppas med en het chilimajo. Det blir svårt att bara ta en!
Förberedelser
Tillaga Spenatpinnar och majs enligt anvisning på förpackningarna.
Skär mango, gurka och tomat i små bitar. Hacka salladslöken fint.
Blanda samman mango, gurka, tomat och salladslök med majsen och limesaft. Smaka av med salt och peppar.
Rör ihop majonnäs och sambal oelek till en chilimajo. Smaka av med salt, peppar och eventuellt lite limesaft.
Dela avokadon i små bitar.
Värm tortillas enligt anvisning på förpackningen.
Lägg sedan de krispiga spenatpinnarna i tortillas tillsammans med sallad, salsa, chilimajo och toppa med koriander.
Dricks!
- Servera salsan, chilimajo och de andra tillbehören i skålar och låt var och en bygga sin egen taco.