5 min
förberedelsetid
25 min
tillagningstid
4
Serveringar
Förberedelser
- Sätt på ugnen på varmluft 200 grader.
- Häll upp ugnsbakade grönsaker i en form och tillaga enligt beskrivning.
- Strimla rödkål tunt eller använd en mandolin. Häll på socker, vinäger och salt och knåda in det i rödkålen, låt stå till fisk och ugnsgrönsaker är klara.
- Lägg upp fisken på en plåt med smörpapper och tillaga enligt anvisning.
- Sätt in både grönsaker och fisk samtidigt.
- Ta ut ugnsgrönsakerna och servera med fisk, sås och picklad rödkål.
- Blanda citronmajonnäsen och servera till.
Ingredienser
1
paket/220 g
Findus sprödbakade torskfileér
1
kg/2 påsar
Findus Oven Vegetables Andalusian style
Snabbpicklad rödkål:
100
g
rödkål
½
msk
socker
½
msk
vitvinäger
½
tsk
salt
Sås:
2
dl
majonäs
½
st
citronsaft
Salt och peppar