Findus sprödbakade torskfileér med Andalusian Style ugnsgrönsaker

5 min
förberedelsetid
25 min
tillagningstid
4
Serveringar

Förberedelser

  1. Sätt på ugnen på varmluft 200 grader.
  2. Häll upp ugnsbakade grönsaker i en form och tillaga enligt beskrivning.
  3. Strimla rödkål tunt eller använd en mandolin. Häll på socker, vinäger och salt och knåda in det i rödkålen, låt stå till fisk och ugnsgrönsaker är klara.  
  4. Lägg upp fisken på en plåt med smörpapper och tillaga enligt anvisning. 
  5. Sätt in både grönsaker och fisk samtidigt. 
  6. Ta ut ugnsgrönsakerna och servera med fisk, sås och picklad rödkål. 
  7. Blanda citronmajonnäsen och servera till. 

Ingredienser

1 
paket/220 g
 
Findus sprödbakade torskfileér
1 
kg/2 påsar
 
Findus Oven Vegetables Andalusian style
 
Snabbpicklad rödkål:
100 
g
 
rödkål
½  
msk
 
socker
½  
msk
 
vitvinäger
½ 
tsk
 
salt
 
Sås:
2 
dl
 
majonäs
½ 
st
 
citronsaft
 
Salt och peppar

Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!

Ange lite extra information:
* Obligatoriska fält
* Obligatoriska fält