Sprödbakad torsk med ärthummus i hjärtsallad

Sprödbakad torsk med ärthummus i hjärtsallad.
15 min
förberedelsetid
25 min
tillagningstid
4
Serveringar

Panerad fisk på buffén

Sprödbakad torsk på en bädd av ärthummus i hjärtsallad. Perfekt kombo av krispigt och krämigt! Denna rätt passar jättebra som förrätt eller som plock på buffén. Omtyckt av både små och stora.

Förberedelser

  1. Tillaga fisken enligt anvisning på förpackningen.

  2. Mixa ärter med skalad vitlök, kesella, mynta, pressad lime och olivolja. Smaka av med salt och peppar.

  3. Skiva rädisorna tunt på mandolin eller med kniv och lägg i kallt vatten i ca 10 minuter. Häll av vattnet och blanda med olivolja och hackad dill.

  4. Lägg fisken i sköljda salladsblad, lägg på ärthummus och toppa med rädisorna.

Dricks!

  • Byt ut fredagstacosen mot panerad fisk i salladsblad. Servera med grönsaksfavoriterna och olika typer av röror.

Ingredienser

Findus-produkt(er) som behövs för detta recept

Ingredienslista

1 
förpackning
 
Sprödbakade torskfiléer
4 
st
 
rädisor
0,5 
msk
 
olivolja
1 
tsk
 
dill
8 
st
 
hjärtsalladsblad/små salladsblad
- Ärthummus:
1,25 
dl
 
Svenska Ärter
0,5 
st
 
vitlöksklyfta
1 
tsk
 
hackad chili
50 
g
 
kesella
1 
msk
 
färsk mynta
0,5 
st
 
lime
1 
msk
 
olivolja
Salt och peppar

Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!

Ange lite extra information:
* Obligatoriska fält
* Obligatoriska fält