15 min
förberedelsetid
25 min
tillagningstid
4
Serveringar
Panerad fisk på buffén
Sprödbakad torsk på en bädd av ärthummus i hjärtsallad. Perfekt kombo av krispigt och krämigt! Denna rätt passar jättebra som förrätt eller som plock på buffén. Omtyckt av både små och stora.
Förberedelser
Tillaga fisken enligt anvisning på förpackningen.
Mixa ärter med skalad vitlök, kesella, mynta, pressad lime och olivolja. Smaka av med salt och peppar.
Skiva rädisorna tunt på mandolin eller med kniv och lägg i kallt vatten i ca 10 minuter. Häll av vattnet och blanda med olivolja och hackad dill.
Lägg fisken i sköljda salladsblad, lägg på ärthummus och toppa med rädisorna.
Dricks!
Byt ut fredagstacosen mot panerad fisk i salladsblad. Servera med grönsaksfavoriterna och olika typer av röror.
Ingredienser
Findus-produkt(er) som behövs för detta recept
Ingredienslista
1
förpackning
Sprödbakade torskfiléer
4
st
rädisor
0,5
msk
olivolja
1
tsk
dill
8
st
hjärtsalladsblad/små salladsblad
- Ärthummus:
1,25
dl
Svenska Ärter
0,5
st
vitlöksklyfta
1
tsk
hackad chili
50
g
kesella
1
msk
färsk mynta
0,5
st
lime
1
msk
olivolja
Salt och peppar