Panerad fisk med kokosris och sweet chili marinerad gurka

Lättpanerad fiskfilé med kokosris och sweetchilimarinerad gurka.
15 min
förberedelsetid
30 min
tillagningstid
4
Serveringar

Krispig fiskfilé med asiatisk touch

Laga vår Fish & Crisp på nytt sätt med kokosris, sweetchili-marinerad gurka och sojasås på gräddfil. En riktigt smakrik rätt som passar perfekt till vardags!

Förberedelser

  1. Koka riset enligt anvisning på förpackningen och tillsätt kokos.

  2. Värm grönsakerna enligt anvisning på förpackningen och blanda ihop grönsakerna med riset. Strö över den rostade löken på riset.

  3. Tillaga fisken enligt anvisning på förpackningen.

  4. Dela gurkan längs längden och kärna ur med en sked. Skiva den lite snett och blanda med sweet chilisås.

  5. Blanda gräddfil med japansk sojasås.

Dricks!

  • Dela fisken i delar och servera i en skål och duka med ätpinnar.

Ingredienser

Findus-produkt(er) som behövs för detta recept

Ingredienslista

1 
förpackning
 
Fish & Crisp gourmetfiléer
3 
dl
 
jasminris + vatten
1 
dl
 
kokosflingor
100 
g
 
Haricots Verts
100 
g
 
Vaxbönor
0,5 
dl
 
rostad lök
- Marinerad gurka:
0,75 
st
 
gurka
0,5 
dl
 
sweet chilisås
- Sojasås:
2 
dl
 
gräddfil
2 
msk
 
japansk soja

Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!

Ange lite extra information:
* Obligatoriska fält
* Obligatoriska fält