Fish & Crisp med ugnsgrillad potatis och smöriga ärter

Fish and chips med pommes och ärtröra
10 min
förberedelsetid
40 min
tillagningstid
4
Serveringar

Fish & Crisp Gourtmetfiléer serverat med Svenska små fina ärter

Visst händer det att du är sugen på lite variation till fredagsmyset men ändå vill servera något som är enkelt att laga och som går snabbt att få på bordet. Varför inte prova Fish & Crisp med en smörig ärtröra!

Förberedelser

  1. Värm ugnen till 225°C 
  2. Blanda potatisen med oljan i en ugnsfast form 
  3. Ugnsgrilla potatisen ca 40 minuter, efter 20 minuter lägg in fisken på ett galler ovanför potatisen
  4. Under tiden fräs löken mjuk i smöret, tillsätt ärterna 
  5. Låt allt bli varmt, mosa lätt med en gaffel 
  6. Servera fisken med potatisen, ärterna och en klick god ketchup.

Dricks!

  • Servera med en säsongsbaserad sallad.

Ingredienser

Findus-produkt(er) som behövs för detta recept

Ingredienslista

1 
paket
 
Fish & Crisp gourmetfiléer
6-7 
st
 
potatis
 
skurna i tunna klyftor
3 
msk
 
olivolja
2 
msk
 
smör
1 
paket
 
Svenska Små fina Ärter
1 
st
 
gul lök
 
, finhackad

Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!

Ange lite extra information:
* Obligatoriska fält
* Obligatoriska fält

  • Mumma
    14-04-2024
    Riktigt gott men valde att mosa ärtorna och pressade citron o la lite curry på fisken. Riktigt gott.
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
  • En klassiker med mosade ärter
    En klassisk rätt men mosade ärter var godare än hela! Verkligen ett bra sätt att få i ungarna lite extra grönsaker. Ligger ärterna på sidan så brukar de bli kvar till sist och då skyller de på mättnad. //Johan
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
  • Fish and chips
    God och trevlig variant på den klassiska fish and chips rätten. Rekommenderas! /Kerstin
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.