Klassisk fish & chips med rotfruktsstrips
En läcker variant på klassikern Fish & Chips serveras här med våra goda rotfruktsstrips och en smakrik mangosalsa. En värdig utmanare till tacosen och fredagsmyset tycker vi!
Förberedelser
- Värm ugnen till 200॰C.
Gör i ordning mangosalsan. Blanda alla ingredienserna och låt stå och dra ca 1 timme I kyl.
- Skala morötter och palsernackor, skär dem i avlånga bitar och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Ringla över olja, salta och peppra. Tillaga i ugnen i 20-25 minuter.
Värm Fish &Crisp i ugnen enligt anvisningarna på förpackningen.
Koka upp vatten med salt och värm ärterna enligt instruktion på förpackningen.
Lägg bakplåtspapper på tidningspapper och rulla ihop till en strut.
Fyll struten med rotfruktsstrips och Fish & crisp.
Servera med en klick mangosalsa och gröna mjälla Findus ärter.
Dricks!
Servera gärna på engelskt vis i tidningspapper! Lägg bakplåtspapper på tidningspapper och rulla ihop till en strut.
Ingredienser
Findus-produkt(er) som behövs för detta recept
Ingredienslista
Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!
-
Jag älskar dessa rotfrukts stripsJag älskar dessa rotfrukts strips de går med allt!Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.