Fish and chips med rotfruktsstrips

Fish & Crisp med rotfruktsstrips
10 min
förberedelsetid
25 min
tillagningstid
4
Serveringar

Klassisk fish & chips med rotfruktsstrips

En läcker variant på klassikern Fish & Chips serveras här med våra goda rotfruktsstrips och en smakrik mangosalsa. En värdig utmanare till tacosen och fredagsmyset tycker vi!

Förberedelser

  1. Värm ugnen till 200C.
  2. Gör i ordning mangosalsan. Blanda alla ingredienserna och låt stå och dra ca 1 timme I kyl.

  3. Skala morötter och palsernackor, skär dem i avlånga bitar och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Ringla över olja, salta och peppra. Tillaga i ugnen i 20-25 minuter. 
  4. Värm Fish &Crisp i ugnen enligt anvisningarna på förpackningen.

  5. Koka upp vatten med salt och värm ärterna enligt instruktion på förpackningen.

  6. Lägg bakplåtspapper på tidningspapper och rulla ihop till en strut.

  7. Fyll struten med rotfruktsstrips och Fish & crisp.

  8. Servera med en klick mangosalsa och gröna mjälla Findus ärter.

Dricks!

  • Servera gärna på engelskt vis i tidningspapper! Lägg bakplåtspapper på tidningspapper och rulla ihop till en strut.

Ingredienser

Findus-produkt(er) som behövs för detta recept

Ingredienslista

1 
förpackning
 
Fish & Crisp gourmetfiléer
4 
st
 
morötter
2 st 
palsternackor
1 
förpackning
 
Svenska Ärter
Mangosalsa (se recept längre ner)
Tidningspapper och bakplåtspapper
MANGOSALSA:
1 
dl
 
Äkta Majonnäs, burk
1 
dl
 
crème fraiche
4 
msk
 
mango chutney
½ 
tsk
 
curry
½ 
tsk
 
sambal oelek
½ 
tsk
 
svartpeppar

Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!

Ange lite extra information:
* Obligatoriska fält
* Obligatoriska fält

  • Jag älskar dessa rotfrukts strips
    Jag älskar dessa rotfrukts strips de går med allt!
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.