Fish & Crisp fiskfiléer med spännande crunchy ketchup och jasminris

Fish & Crisp med ris och crunchy ketchup
20 min
tillagningstid
4
Serveringar

Findus Fish & Crisp är perfekta att utgå ifrån oavsett om du vill tillaga rätten på klassiskt brittiskt vis eller om du föredrar att göra din egen variant till fredagsmyset!

 

 

Förberedelser

  1. Värm ugnen till 220°C
  2. Tillaga fisken i ugnen ca 15-18 minuter i en ugnsfast form 
  3. Under tiden blanda samman alla ingredienser till såsen

Dricks!

  • Servera fisken med nykokt jasminris, crunchy ketchup och gärna lite nykokta Findus haricots verts till. 

Ingredienser

Findus-produkt(er) som behövs för detta recept

Ingredienslista

1 
paket
 
Fish & Crisp gourmetfiléer
- Crunchy ketchup:
2 
msk
 
jordnötssmör
1 
dl
 
Ketchup
1 
msk
 
lime- eller citronsaft
2 
msk
 
soja
1 
st
 
syrligt äpple, grovt rivet
1 
paket
 
Haricots Verts
4 
portioner
 
ris

Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!

Ange lite extra information:
* Obligatoriska fält
* Obligatoriska fält

  • Gör inte såsen!
    Den blir inte bra!
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.