Fish och crisp med grön pytt

Fish and Crisp serverade med grön pytt
13 min
förberedelsetid
15 min
tillagningstid
4
Serveringar

Våra spröda Fish och crisp serverade tillsammans med en spännande och annorlunda grön pytt med chilispenat, spetskål och grönkål. 

Förberedelser

  1. Värm ugnen till 180°C.
  2. Tillaga fisken enligt anvisningarna på förpackningen
  3. Stek chilin och spetskålen först i pannan tillsamman med 1 msk olja och lägg därefter i grönkålen och spenaten och låt sjuda försiktigt tills all vätska är borta.

  4. Smaka av med rivet citronskal och salt & peppar.

Dricks!

  • Servera gärna fisken och den gröna pytten tillsammans med ett gott bröd.

Ingredienser

Findus-produkt(er) som behövs för detta recept

Ingredienslista

1 
förpackning
 
Fish & Crisp gourmetfiléer
4 
st
 
Citronklyftor
2-4 
tsk
 
hackad chili
150 
g
 
Strimlad Spetskål
1 
msk
 
olja till stekning
150 
g
 
Bladspenat
150 
g
 
Hackad Grönkål
Rivet skal av 1 citron
Salt och peppar
Ett gott bröd att servera till

Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!

Ange lite extra information:
* Obligatoriska fält
* Obligatoriska fält

  • 7/10 i sin helhet
    26-02-2024
    Smakar väldigt likt skolmat. Fisk med mjuka gröna grönsaker. 1 msk olja räcker inte alls, det är nog bra om man har 3-5 msk olja istället.
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.