
Tillaga så här
MIKRO (800 W): Tina bullarna på hög effekt. 1 bulle ca. 50 sek. 2 bullar ca 2 min. 4 bullar ca 2,5 min. Låt sedan bullarna vila i rumstemperatur ca. 2 minuter
200ºC UGN/180ºC UGN MED VARMLUFT: Förvärm ugnen och sätt in bullarna på en plåt i 10 minuter. Låt sedan bullarna vila i rumstemperatur ca. 2 minuter.
RUMSTEMPERATUR: Placera bullarna på ett fat och låt tina 1 h 30 min - 1 h 45 min. Konsumera inom ett dygn.
Förvaringsinstruktioner
Ingredienser
VETEMJÖL, vatten, tomat, mozzarellaost (4 %) (MJÖLK, potatisstärkelse, salt, mikrobiellt löpe, startkultur), FULLKORNSHAVREMJÖL, rökt skinka (3,5 %) (griskött, vatten, salt, rökt salt, glukossirap, naturlig arom, rökt maltodextrin, grönsaksjuice (mangold), morotspulver, antioxidationsmedel (askorbinsyra, natriumaskorbat), startkultur), tomatpuré, rapsolja, ost (1,5 %) (MJÖLK, salt, startkultur, mikrobiellt löpe), salt, jäst, modifierad potatisstärkelse, chilipeppar, örter, vitlök, maltmjöl av VETE, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).
Observera att det alltid är innehållsförteckningen och näringsvärdena på förpackningen som gäller.
Allergeninformation
Gluten
Mjölk
Laktos
Innehåll
Sugen på ett gott alternativ till det du vanligen väljer från bageriet? Då är Findus Pizzabullar precis vad du behöver! Dessa härligt mjuka, nybakade bullar är fyllda med tomatsås och ost, vilket gör dem till ett riktigt gott och smidigt tilltugg.
Näringsvärde per portion (80g) | ||
---|---|---|
energi (kJ) | 1002 kJ | 796 kJ |
energi (kcal) | 238 kcal | 189 kcal |
fett | 5.1 g | 4.1 g |
varav mättat fett | 1.4 g | 1.1 g |
kolhydrat | 38 g | 30 g |
varav sockerarter | 1.2 g | 1 g |
fiber | 2.4 g | 1.9 g |
protein | 8.7 g | 7 g |
salt | 1.5 g | 1.2 g |