Tillaga så här
RUMSTEMPERATUR
Hel påse: Låt bullarna ligga i påsen 1-1½ timme.
En eller flera bullar: Lägg på fat 30-40 minuter.
170ºC UGN/150ºC UGN MED VARMLUFT
Förvärm ugnen och sätt in bullarna på en plåt i 5-6 minuter. Låt sedan bullarna vila i rumstemperatur ca. 2 minuter.
MIKRO (350 W)
Tina bullarna på låg effekt. 1 bulle ca. 15 sek, 4 bullar ca. 1 minut. Låt sedan bullarna vila i rumstemperatur ca. 2 minuter.
Förvaringsinstruktioner
Ingredienser
VETEMJÖL*, socker*, vatten, rapsolja, farinsocker, jäst*, kanel, kokosolja, fullhärdad rapsolja, salt, maltmjöl av VETE, naturlig arom, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra). *Ursprung Sverige.
Observera att det alltid är innehållsförteckningen och näringsvärdena på förpackningen som gäller.
Allergeninformation
Gluten
Innehåll
För en godare fika med svenska kanelbullar! I det lilla småländska skärgårdssamhället, Loftahammar, har det knådats deg och gräddats bullar i Findus bageri sedan 1966. Goda och saftiga kanelbullar bakade i Sverige. Findus big-pack passar perfekt när det är dags för fika. Ta ut bullarna ur frysen och värm i mikro, ugnen eller tina i rumstemperatur. Enklare än så blir det inte! 100% återvinningsbar förpackning.
Från Sverige
Näringsvärde per portion (35g) | ||
---|---|---|
energi (kJ) | 1551 kJ | 541 kJ |
energi (kcal) | 368 kcal | 128 kcal |
fett | 11 g | 3.8 g |
varav mättat fett | 2 g | 0.7 g |
kolhydrat | 60 g | 21 g |
varav sockerarter | 24 g | 8.3 g |
fiber | 2.7 g | 0.9 g |
protein | 6 g | 2.1 g |
salt | 0.25 g | 0.09 g |
Lägg till recension
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
-
Mycket goda!Mycket goda kanelbullar - underbart att de finns i big pack!Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.