Tillaga så här
MIKRO (750 W)
1. Drag av plastfolien och värm den djupfrysta maträtten 5-6 minuter med eller utan kryddsmöret.
2. Låt stå någon minut innan du serverar.
Tänk på att effekten mellan olika mikrovågsugnar varierar och därmed även tillagningstiden.
VARMLUFTSUGN 150ºC
1. Ta bort kryddsmöret från maträtten.
2. Låt plastfolien sitta kvar och sätt in den djupfrysta maträtten på ett galler mitt i ugnen.
3. Värm i 30 -35 minuter.
4. Lägg tillbaka kryddsmöret.
UGN 175ºC 1. Ta bort kryddsmöret från maträtten. 2. Låt plastfolien sitta kvar och sätt in den djupfrysta maträtten på ett galler mitt i ugnen. 3. Värm i 25-35 minuter. 4. Lägg tillbaka kryddsmöret.
Förvaringsinstruktioner
Ingredienser
Potatiskroketter 45,5 %: Potatis, rapsolja, salt, druvsocker, potatisstärkelse, stabiliseringsmedel (E464), kryddor. Grönsaker 25 %: Gröna bönor, tomater. Färsbiffar 23,5 %: Nötkött, griskött, potatis, ÄGG, lök, SKUMMJÖLKSPULVER, potatisstärkelse, ÄGGVITA, potatisfiber, nötköttsbuljongpulver (nötköttextrakt, salt, socker, lök, rapsolja, libbsticka), salt, SENAPSPULVER, kryddpeppar arom, svart- och vitpeppar. Kryddsmör 6 %: Smör (MJÖLK), rapsolja, vitlök, basilika, persilja, vinäger, salt, chilipeppar. I rätten ingår 15 % nöt- och griskött. En portion ger dig 85 gram grönsaker.
Observera att det alltid är innehållsförteckningen och näringsvärdena på förpackningen som gäller.
Allergeninformation
Ägg
Mjölk
Senap
Innehåll
Vi är måna om att våra färsbiffar ska vara så saftiga som möjligt, så därför använder vi både nöt- och fläskfärs. Till dem har vi potatiskroketter med krispig yta och mjuk insida. Men kanske allra viktigast är nog kryddsmöret. Det är gjort på smör, basilika, persilja, vitlök och lite chilipeppar.
Näringsvärde per portion (400g) | % RI* | ||
---|---|---|---|
energi (kJ) | 750 kJ | 2557 kJ | 31% |
energi (kcal) | 180 kcal | 615 kcal | 31% |
fett | 12 g | 41 g | 59% |
varav mättat fett | 4.9 g | 17 g | 85% |
kolhydrat | 12 g | 41 g | 16% |
varav sockerarter | 1.6 g | 5.3 g | 6% |
fiber | 2.6 g | 8.9 g | - |
protein | 4.8 g | 16 g | 32% |
salt | 0.73 g | 2.5 g | 42% |