Tillaga så här
MIKRO (750 W)
1. Skär ett snitt i plastfolien och värm den djupfrysta maträtten i 7-8 minuter.
2. Låt stå någon minut innan du serverar.
Tänk på att effekten mellan olika mikrovågsugnar varierar och därmed även tillagningstiden.
VARMLUFTSUGN 150ºC
1. Låt plastfolien sitta kvar och sätt in den djupfrysta maträtten på ett galler mitt i ugnen.
2. Värm i 35-40 minuter.
UGN 175ºC 1. Låt plastfolien sitta kvar och sätt in den djupfrysta maträtten på ett galler mitt i ugnen. 2. Värm i 30-35 minuter.
Förvaringsinstruktioner
Ingredienser
Potatiskroketter 36 %: Potatis, rapsolja, salt, druvsocker, potatisstärkelse, stabiliseringsmedel (E464), kryddor. Gröna bönor 30 %. Grönpeppersås 22,5 %: SKUMMJÖLK, vatten, grädde (MJÖLK), morötter, lök, tomatpuré, rapsolja, nötköttsbuljong (nötköttextrakt, socker, salt, grönsakskoncentrat [morot, lök, tomat]), majsstärkelse, salt, grönpeppar, karamelliserat socker, lagerblad. Stekt kyckling 11,5 %: Kyckling, tapiokastärkelse, druvsocker, salt. I rätten ingår 11,1 % kyckling. En portion ger dig 118 gram grönsaker.
Observera att det alltid är innehållsförteckningen och näringsvärdena på förpackningen som gäller.
Allergeninformation
Mjölk
Innehåll
Vi är stolta över våra DAGENS rätter, fulla av god smak och tillagade på noggrant utvalda råvaror. Direkt efter tillagning fryser vi in maten för att på bästa sätt bevara dess smak och näringsinnehåll. Detta för att du enkelt ska kunna njuta av god mat, varje dag!
Näringsvärde per portion (390g) | % RI* | ||
---|---|---|---|
energi (kJ) | 476 kJ | 1800 kJ | 22% |
energi (kcal) | 114 kcal | 430 kcal | 22% |
fett | 4.7 g | 18 g | 26% |
varav mättat fett | 2 g | 7.7 g | 39% |
kolhydrat | 11 g | 41 g | 16% |
varav sockerarter | 2.1 g | 8.3 g | 9% |
fiber | 2.7 g | 10 g | - |
protein | 5.5 g | 21 g | 42% |
salt | 0.72 g | 2.8 g | 47% |
Lägg till recension
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
-
Rostad kyckling06-03-2024Det är mycket gott! Rekommenderar. Kycklingbiten kunde vara lite större.Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.