
Tillaga så här
STEKPANNA 10-12 min
1. Hetta upp 1,5 msk vegetabilisk olja i en stekpanna och tillsätt påsens innehåll.
2. Stek på hög/medelvärme i 10-12 minuter. Rör om då och då.
MIKRO 750/800W 8min 1 port.
Häll upp hälften av påsens innehåll på en tallrik. Tillaga i 4 minuter. Rör om och tillaga i 4 minuter till. Tillagningstiden kan variera, kontrollera att maten är genomvarm fӧre servering.
Förvaringsinstruktioner
Ingredienser
Röd currysås: vatten, kokosmjölkspulver (MJÖLK) (kokosmjölkspulver, maltodextrin [från tapioka], natriumkaseinat [MJÖLK]), grädde (MJÖLK), currypasta (kryddor inklusive vitlök, chili, kaffir limeblad, fänkål), morot, lök, rapsolja, röd paprika, majsstärkelse, citronjuice, MELLANMJÖLK, palsternacka, korianderblad, salt, ingefära. Kokt basmatiris: vatten, ris. Grönsaker: röd paprika, vattenkastanj, grön vitlök, röd chili. Kyckling 16 %: kycklingbröst 14 %, vatten, druvsocker, rismjöl, salt, raffinerad sojabönsolja.
Observera att det alltid är innehållsförteckningen och näringsvärdena på förpackningen som gäller.
Allergeninformation
Mjölk
Laktos
Innehåll
Thai Chicken Red Curry tar med dina smaklökar på en resa till gatumatställena i livliga Bangkok. Njut av saftig kyckling, grönsaker och ris i en aromatisk röd currysås gjord på kokosmjölk.
Näringsvärde per portion (350g) | ||
---|---|---|
energi (kJ) | 439 kJ | 1795 kJ |
energi (kcal) | 105 kcal | 430 kcal |
fett | 4.1 g | 21 g |
varav mättat fett | 1.9 g | 7.1 g |
kolhydrat | 11 g | 39 g |
varav sockerarter | 1.2 g | 4.2 g |
fiber | 0.8 g | 2.8 g |
protein | 5.5 g | 19 g |
salt | 0.68 g | 2.4 g |