Fiskpinnetacos med limesyrad sallad och vitlöksmajonnäs
En tacos som passar hela familjen! Frasiga fiskpinnar, nachos, limesyrad sallad, salsa och vitlöksmajonnäs. Enkelt, men så himla gott. En ny fredagsfavorit kanske?
Förberedelser
Strimla isbergssallad tunt och blanda med salt. Låt stå i rumstemperatur i ca 1 timme.
Skölj av i kallt vatten och låt rinna av ordentligt. Pressa juice från 3 limefrukter i salladen och vänd runt. Ställ in i kylskåp.
Pressa ner vitlöks i majonnäsen och rör runt.
Tillaga fiskpinnar enligt anvisning på förpackning, dela sedan i bitar.
Bred ut den syrade salladen i tortillabröd, klicka på vitlöksmajonnäs och lägg på bitarna av fiskpinnar. Toppa med salsasås och två stycken nachochips.
Dricks!
Öka mängden ingredienser för att göra det till en mättande middag.