Frasig fisktaco med limesyrad sallad och vitlöksmajonnäs

Tre fisktacos i serveringsställ. Delade fiskpinnar, sallad, salsa och nachos.
10 min
förberedelsetid
10 min
tillagningstid
4
Serveringar

Fiskpinnetacos med limesyrad sallad och vitlöksmajonnäs

En tacos som passar hela familjen! Frasiga fiskpinnar, nachos, limesyrad sallad, salsa och vitlöksmajonnäs. Enkelt, men så himla gott. En ny fredagsfavorit kanske?

Förberedelser

  1. Strimla isbergssallad tunt och blanda med salt. Låt stå i rumstemperatur i ca 1 timme.

  2. Skölj av i kallt vatten och låt rinna av ordentligt. Pressa juice från 3 limefrukter i salladen och vänd runt. Ställ in i kylskåp.

  3. Pressa ner vitlöks i majonnäsen och rör runt.

  4. Tillaga fiskpinnar enligt anvisning på förpackning, dela sedan i bitar.

  5. Bred ut den syrade salladen i tortillabröd, klicka på vitlöksmajonnäs och lägg på bitarna av fiskpinnar. Toppa med salsasås och två stycken nachochips.

Dricks!

  • Öka mängden ingredienser för att göra det till en mättande middag.

Ingredienser

Findus-produkt(er) som behövs för detta recept

Ingredienslista

180 
g
 
Fiskpinnar, MSC
0,5 
st
 
isbergsallad, litet salladshuvud
1 
st
 
limefrukt
2,5 
tsk
 
salt
8 
st
 
nachos
1,5 
msk
 
majonnäs
0,5 
st
 
vitlök, klyfta
80 
g
 
salsasås
160 
g
 
tortillabröd

Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!

Ange lite extra information:
* Obligatoriska fält
* Obligatoriska fält