20 min
förberedelsetid
20 min
tillagningstid
4
Serveringar
Pulled torskfilé i briochebröd med het majonnäs och avokado
Imponera på nära och kära genom att laga denna härliga rätt. En variant på fisk i briochebröd med het majonnäs och avokadostomp. Helt klart en ny sommarfavorit!
Förberedelser
Blanda såsen och stompet under tiden du steker torsken gyllenbrun på medelhög värme.
Strimla romansalladen fint och lägg i botten på bröden.
Fyll bröden med avokadostompet och dra torskfiléerna till strimlor. Fördela all fiskfilé och lägg dem överst.
Avsluta med den heta majonässåsen och dekorera lite lätt med salladen.
Tips!
Dekorera gärna med någon god plockad ört.
Ingredienser
Findus-produkt(er) som behövs för detta recept
Ingredienslista
2
st
Torskfilé MSC
2
msk
smör, till stekning
4
st
korvbröd, brioche
4
st
romansalladsblad
Het majonnäs:
1,5
msk
creme fraiche
1,5
msk
Äkta Majonnäs, burk
1
tsk
sriracha, het chilisås
1
msk
tomatpuré
1
msk
dijonsenap
2
msk
olivolja
2
msk
vatten
Salt och peppar
Avokadostomp:
1
st
avokado
1
dl
creme fraiche
1
st
lime, rivet skal
Salt och peppar
Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!
-
Jättegott!!!Jag var lite lat och köpte Findus färdiga panerade torskfiléer och det blev jättegottJa, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.