Pulled torskfilé i briochebröd 

Pulled torskfilé i briochebröd
20 min
förberedelsetid
20 min
tillagningstid
4
Serveringar

Pulled torskfilé i briochebröd med het majonnäs och avokado

Imponera på nära och kära genom att laga denna härliga rätt. En variant på fisk i briochebröd med het majonnäs och avokadostomp. Helt klart en ny sommarfavorit!

 

Förberedelser

  1. Blanda såsen och stompet under tiden du steker torsken gyllenbrun på medelhög värme.

  2. Strimla romansalladen fint och lägg i botten på bröden.

  3. Fyll bröden med avokadostompet och dra torskfiléerna till strimlor. Fördela all fiskfilé och lägg dem överst.

  4. Avsluta med den heta majonässåsen och dekorera lite lätt med salladen.

Tips!

  • Dekorera gärna med någon god plockad ört.

Ingredienser

Findus-produkt(er) som behövs för detta recept

Ingredienslista

2 
st
 
Torskfilé MSC
2 
msk
 
smör, till stekning
4 
st
 
korvbröd, brioche
4 
st
 
romansalladsblad
Het majonnäs:
1,5 
msk
 
creme fraiche
1,5 
msk
 
Äkta Majonnäs, burk
1 
tsk
 
sriracha, het chilisås
1 
msk
 
tomatpuré
1 
msk
 
dijonsenap
2 
msk
 
olivolja
2 
msk
 
vatten
Salt och peppar
Avokadostomp:
1 
st
 
avokado
1 
dl
 
creme fraiche
1 
st
 
lime, rivet skal
Salt och peppar

Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!

Ange lite extra information:
* Obligatoriska fält
* Obligatoriska fält

  • Jättegott!!!
    Jag var lite lat och köpte Findus färdiga panerade torskfiléer och det blev jättegott
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.