5 min
förberedelsetid
20 min
tillagningstid
4
Serveringar
Panerad fisk och ärter i ny kombination
En ny receptfavorit för hela familjen. Sprödbakad torsk, serverat på en bädd av ärtmos på svenska Ebba ärter med stuvad spenat vid sidan om. Testa att göra detta supersnabba och goda recept!
Förberedelser
- Tillaga de sprödbakade torskfiléerna och den stuvad bladspenaten enligt anvisningarna på förpackningarna.
- Koka potatisen mjuk.
Tillaga ärterna enligt anvisningen på förpackningen.
- Mosa potatisen lätt med en gaffel tillsammans med den varma mjölken och blanda i ärterna precis innan servering, salta och peppra.
Dricks!
- Rätten funkar lika bra med vanlig potatismos som med ärtmos.
Ingredienser
Findus-produkt(er) som behövs för detta recept
Ingredienslista
2
paket
Sprödbakade torskfiléer
1
förpackning
Stuvad Spenat
300
g
Svenska Ärter
300
g
potatis
1
dl
varm mjölk
Salt och peppar
Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!
-
Frysta ärtorDet är tydligen ingen som insett att om man följer receptet till punk och pricka så ska man hälla frysta ärtor i sitt potatismos. Jag rekommenderar istället att man antingen tinar ärtorna vid sidan om eller häller i dem när potatisen är några minuter från att bli klar.Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.