30 min
förberedelsetid
30 min
tillagningstid
4
Serveringar
Torskfilé med dillslungad potatis, vårprimörer och paprikasås
Förberedelser
- Sätt ugnen i 175 grader/ varmluft.
- Tina fisken och stek i smör, salta och peppra.
- Koka potatisen med skal ca 20 minuter. Häll av potatisen och lägg ner smör och dill och vänd runt innan servering.
Mixa inlagd paprika med majonnäs, vinäger och chili. Smaka av med salt och peppar.
- Blanchera morötter i lite vatten och en klick smör.
- Lägg sparris i en ugnsform med tomaterna, pensla med olja, salta och peppra. Tillaga i ugn ca 10-15 minuter.
- Dela rädisorna och blanda med spenat, olja, salt och peppar.
Lägg upp fisken med morötter, sparris, tomater och toppa med spenat och rädisor. Servera med paprikasås och potatis.
Ingredienser
Findus-produkt(er) som behövs för detta recept
Ingredienslista
1
paket
Fina filéer av torsk MSC
2
msk
smör
Salt och peppar
Potatis:
800
g
små potatisar med skal
2
msk
hackad dill
2
msk
smör
Grönsaker:
8
st
sparris
70
g
mixade tomater
100
g
Babymorötter
8
st
rädisor
70
g
spenat
Olja och smör till stekning
Salt och peppar
Paprikasås:
50
g
inlagd paprika
2
dl
majonäs
½
msk
vitvinsvinäger
½
röd chilli
Salt och peppar