Torskfilé med dillslungad potatis, vårprimörer och paprikasås

30 min
förberedelsetid
30 min
tillagningstid
4
Serveringar

Torskfilé med dillslungad potatis, vårprimörer och paprikasås

Förberedelser

  1. Sätt ugnen i 175 grader/ varmluft.
  2. Tina fisken och stek i smör, salta och peppra.
  3. Koka potatisen med skal ca 20 minuter. Häll av potatisen och lägg ner smör och dill och vänd runt innan servering.
  4. Mixa inlagd paprika med majonnäs, vinäger och chili. Smaka av med salt och peppar.

  5. Blanchera morötter i lite vatten och en klick smör. 
  6. Lägg sparris i en ugnsform med tomaterna, pensla med olja, salta och peppra. Tillaga i ugn ca 10-15 minuter.
  7. Dela rädisorna och blanda med spenat, olja, salt och peppar. 
  8. Lägg upp fisken med morötter, sparris, tomater och toppa med spenat och rädisor. Servera med paprikasås och potatis.  

Ingredienser

Findus-produkt(er) som behövs för detta recept

Ingredienslista

1 
paket
 
Fina filéer av torsk MSC
2 
msk
 
smör
 
Salt och peppar
 
Potatis:
800 
g
 
små potatisar med skal
2 
msk
 
hackad dill
2 
msk
 
smör
 
Grönsaker:
8 
st
 
sparris
70 
g
 
mixade tomater
100 
g
 
Babymorötter
8 
st
 
rädisor
70 
g
 
spenat
 
Olja och smör till stekning
 
Salt och peppar
 
Paprikasås:
50 
g
 
inlagd paprika
2 
dl
 
majonäs
½ 
msk
 
vitvinsvinäger
½  
röd chilli
 
Salt och peppar

Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!

Ange lite extra information:
* Obligatoriska fält
* Obligatoriska fält