Tunnbrödsrulle med Glutenfria fiskpinnar

20 min
förberedelsetid
30 min
tillagningstid
4
Serveringar

Förberedelser

  1. Skala och koka potatisen. Värm upp mjölk och smör. Häll av potatisen och pressa genom potatispress, vispa ner mjölk/smörblandning och smaka av med salt och peppar. 
  2. Blanda ingredienserna till såsen. 

  3. Tillaga fiskpinnarna enligt förpackningen.

  4. Lägg ett salladsblad och bred ut potatismos på tunnbrödet. Klicka el bred ut såsen. Lägg på paprika och gurka och lägg på fiskpinnarna. Rulla till en rulle. 

Ingredienser

Findus-produkt(er) som behövs för detta recept

Ingredienslista

4 
st
 
Mjuka glutenfria tunnbröd/wraps
8 
st
 
Findus Glutenfria fiskpinnar
4 
st
 
Krispiga salladsblad
1/2 
röd paprika, strimlor el snackpaprika
¼  
gurka, stavar
Gurk och dill majonnäs:
1 
dl
 
Äkta Majonnäs, burk
1 
msk
 
Pressad Citron
1/2 
Gurka, tärnad
1 
msk
 
Hackad Dill
Salt och peppar
Potatismos:
500 
g
 
Potatis
1 ¼ 
dl
 
Mjölk
25 
g
 
Smör
Salt och peppar

Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!

Ange lite extra information:
* Obligatoriska fält
* Obligatoriska fält