5 min
förberedelsetid
45 min
tillagningstid
4
Serveringar
Saftig fisk med italiensk tomatsås samt paprika- och blomkålsris
Perfekt rätt till vardags som är enkel att laga. Ugnsbakad fiskfilé med italiensk tomatsås som serveras med blomkålsris med paprika. Hackad persilja som pricken över i:et.
Förberedelser
Sätt på ugnen på 200 grader. Under tiden som ugnen värms upp så kan du skölja av blomkålen och paprikan.
Tillaga fisken i ugnen på 200 grader i cirka 40-45 minuter, enligt anvisning på förpackningen.
Riv blomkål och vitlök på ett rivjärn. Skär paprika i mindre bitar.
Stek blomkål, vitlök och paprika i olivolja i 3-5 minuter. Pressa över citronsaft och smaka av med salt och peppar.
Strö över hackad persilja vid servering.
Tips!
Det går såklart lika bra att bara steka upp blomkålsbuketter istället för blomkålsris.
Ingredienser
Findus-produkt(er) som behövs för detta recept
Ingredienslista
2
förpackning
Ugnsbakad Fisk Tomat
1
st
blomkålshuvud
3
st
vitlöksklyftor
1
st
citron
1
st
paprika
4
msk
persilja
färsk
olivolja