Fisk i ugn med blomkålsris med paprika och italiensk tomatsås

Ugnsbakad fisk med broccolisås, blomkålsris & paprika
5 min
förberedelsetid
45 min
tillagningstid
4
Serveringar

Saftig fisk med italiensk tomatsås samt paprika- och blomkålsris

Perfekt rätt till vardags som är enkel att laga. Ugnsbakad fiskfilé med italiensk tomatsås som serveras med blomkålsris med paprika. Hackad persilja som pricken över i:et.


Förberedelser

  1. Sätt på ugnen på 200 grader. Under tiden som ugnen värms upp så kan du skölja av blomkålen och paprikan.

  2. Tillaga fisken i ugnen på 200 grader i cirka 40-45 minuter, enligt anvisning på förpackningen.

  3. Riv blomkål och vitlök på ett rivjärn. Skär paprika i mindre bitar.

  4. Stek blomkål, vitlök och paprika i olivolja i 3-5 minuter. Pressa över citronsaft och smaka av med salt och peppar.

  5. Strö över hackad persilja vid servering.

Tips!

  • Det går såklart lika bra att bara steka upp blomkålsbuketter istället för blomkålsris.

Ingredienser

Findus-produkt(er) som behövs för detta recept

Ingredienslista

2 
förpackning
 
Ugnsbakad Fisk Tomat
1 
st
 
blomkålshuvud
3 
st
 
vitlöksklyftor
1 
st
 
citron
1 
st
 
paprika
4 
msk
 
persilja
 
färsk
olivolja 

Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!

Ange lite extra information:
* Obligatoriska fält
* Obligatoriska fält