Ugnsbakad fisk med tomat & ris

Ugnsbakad fiskfilé med tomatsås, ris & soltorkade tomater
10 min
förberedelsetid
40 min
tillagningstid
4
Serveringar

God ugnsbakad fisk med tomatsås och smakrikt ris

Det blir enkelt att äta fisk med Ugnsbakad fiskfilé med italiensk tomatsås. Bara in i ugnen och 40 minuter senare är fisken klar. Servera med pasta, potatis eller ris. Du bestämmer!

Förberedelser

  1. Tillaga fisken i ugnen på 200 grader i cirka 40 minuter enligt anvisning på förpackningen.

  2. Medan fisken är i ugnen, passa på att koka riset.

  3. Grovhacka soltorkade tomater och blanda ner i riset. Addera basilika och smaka av med salt och peppar.

  4. Ta ut fisken ur ugnen och servera till riset. Avsluta med att ringla lite olivolja på toppen.

Dricks!

  • Inte sugen på ris? Det blir minst lika gott med pasta till. Glöm inte att toppa med hyvlad parmesan!

Ingredienser

Findus-produkt(er) som behövs för detta recept

Ingredienslista

4 
dl
 
ris
2 
förpackning
 
Ugnsbakad Fisk Tomat
100 
g
 
soltorkade tomater
1 
msk
  
basilika

Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!

Ange lite extra information:
* Obligatoriska fält
* Obligatoriska fält