10 min
förberedelsetid
40 min
tillagningstid
4
Serveringar
God ugnsbakad fisk med tomatsås och smakrikt ris
Det blir enkelt att äta fisk med Ugnsbakad fiskfilé med italiensk tomatsås. Bara in i ugnen och 40 minuter senare är fisken klar. Servera med pasta, potatis eller ris. Du bestämmer!
Förberedelser
Tillaga fisken i ugnen på 200 grader i cirka 40 minuter enligt anvisning på förpackningen.
Medan fisken är i ugnen, passa på att koka riset.
Grovhacka soltorkade tomater och blanda ner i riset. Addera basilika och smaka av med salt och peppar.
Ta ut fisken ur ugnen och servera till riset. Avsluta med att ringla lite olivolja på toppen.
Dricks!
Inte sugen på ris? Det blir minst lika gott med pasta till. Glöm inte att toppa med hyvlad parmesan!
Ingredienser
Findus-produkt(er) som behövs för detta recept
Ingredienslista
4
dl
ris
2
förpackning
Ugnsbakad Fisk Tomat
100
g
soltorkade tomater
1
msk
basilika