10 min
förberedelsetid
40 min
tillagningstid
4
Serveringar
Saftig ugnsbakad fisk med tomatsås, mozzarella & pasta
Välj fisk ikväll och servera vår goda och enkla Ugnsbakad fisk med italiensk tomatsås. Servera med tagliatelle med pesto och en mixsallad med körsbärstomater, parmesan och rostade pinjenötter.
Förberedelser
Tillaga fisken i ugnen enligt anvisning på förpackningen.
Koka tagliatelle enligt förpackningen. Häll av vattnet och vänd ner 4 msk pesto.
Dela tomaterna, riv parmesan och pressa ur saften från citronen.
Lägg salladen i en skål och blanda med citronsaft och olivolja. Riv över parmesan och addera tomater samt rostade pinjenötter. Avsluta med lite flingsalt och svartpeppar.
Dricks!
Prova gärna vår ärtpesto!
Ingredienser
Findus-produkt(er) som behövs för detta recept
Ingredienslista
250
g
mixsallad
2
förpackning
Ugnsbakad Fisk Tomat
3
msk
olivolja
100
g
parmesanost
1
st
citron
20
st
körsbärstomater
30
g
pinjenötter
500
g
pasta
tagliatelle
salt och peppar
pesto