Ugnsbakad fisk med tomat & tagliatelle

Ugnsbakad fisk med tomatsås, mixsallad & tagliatelle
10 min
förberedelsetid
40 min
tillagningstid
4
Serveringar

Saftig ugnsbakad fisk med tomatsås, mozzarella & pasta

Välj fisk ikväll och servera vår goda och enkla Ugnsbakad fisk med italiensk tomatsås. Servera med tagliatelle med pesto och en mixsallad med körsbärstomater, parmesan och rostade pinjenötter.

Förberedelser

  1. Tillaga fisken i ugnen enligt anvisning på förpackningen.

  2. Koka tagliatelle enligt förpackningen. Häll av vattnet och vänd ner 4 msk pesto.

  3. Dela tomaterna, riv parmesan och pressa ur saften från citronen.

  4. Lägg salladen i en skål och blanda med citronsaft och olivolja. Riv över parmesan och addera tomater samt rostade pinjenötter. Avsluta med lite flingsalt och svartpeppar.

Dricks!

Ingredienser

Findus-produkt(er) som behövs för detta recept

Ingredienslista

250 
g
 
mixsallad
2 
förpackning
 
Ugnsbakad Fisk Tomat
3 
msk
 
olivolja
100 
g
 
parmesanost
1 
st
 
citron
20 
st
 
körsbärstomater
30 
g
 
pinjenötter
500 
g
 
pasta
 
tagliatelle
salt och peppar 
pesto 

Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!

Ange lite extra information:
* Obligatoriska fält
* Obligatoriska fält