Ugnsbakad fiskfilé med tomat & sellerimos

Ugnsbakad fiskfilé med tomatsås och potatis- och sellerimos
10 min
förberedelsetid
40 min
tillagningstid
4
Serveringar

Fiskfilé med tomatsås i ugn

Enklare middag är svårt att hitta! Saftig ugnsbakad fiskfilé med tomatsås och mozzarella. Servera med ett gott potatis- och sellerimos. Smaklig måltid!

Förberedelser

  1. Tillaga fisken i ugnen på 200 grader i cirka 40 minuter, enligt anvisning på förpackningen.

  2. Dela potatisen och rotsellerin i små bitar. Låt de sedan koka i cirka 10 minuter.

  3. Häll av vattnet och tillsätt mjölken. Mosa till ett stomp.

  4. Servera potatis- och sellerimoset till den ugnsbakade fisken.

Dricks!

  • Toppa rätten med lite färska kryddor.

Ingredienser

Findus-produkt(er) som behövs för detta recept

Ingredienslista

2 
förpackning
 
Ugnsbakad Fisk Tomat
4 
st
 
potatis
1 
st
 
rotselleri
2 
dl
 
mjölk

Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!

Ange lite extra information:
* Obligatoriska fält
* Obligatoriska fält