Ugnsbakad fiskfilé med italiensk tomatsås och couscous

Ugnsbakad fiskfilé med broccolisås och couscoussallad
10 min
förberedelsetid
40 min
tillagningstid
4
Serveringar

Fisk i ugn med italiensk tomatsås och couscoussallad

Det ska vara enkelt att äta fisk och med våra Ugnsbakade fiskfiléer är det just det. Allt tillagas smidigt i ugnen! Under tiden fisken är i ugnen, sväng ihop en god couscoussallad med rödkål.


Förberedelser

  1. Tillaga fisken på 200 grader i 40-45 minuter, enligt anvisning på förpackningen.

  2. Under tiden fisken tillagas, koka ärter, broccoli, couscous samt belugalinser enligt anvisning på förpackningen.

  3. Strimla rödkål fint, gärna på mandolin. Tillsätt sedan rödvinsvinäger och socker och blanda med kålen. 

  4. Blanda de kokta linserna med couscous, ärter, broccoli och örtolja. Smaka av med salt och peppar.

  5. Toppa couscoussalladen med kålen och servera med fisken.

Dricks!

  • Byt enkelt ut belugalinserna mot röda linser om så önskas!

Ingredienser

Findus-produkt(er) som behövs för detta recept

Ingredienslista

2 
förpackning
 
Ugnsbakad Fisk Tomat
800 
g
 
couscous
 
kokt
100 
g
 
rödkål
4 
msk
 
rödvinsvinäger
1,5 
msk
 
socker
100 
g
 
belugalinser
2 
dl
 
Svenska Ärter
0,5 
förpackning
 
Broccoli
örtolja 
salt och peppar 

Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!

Ange lite extra information:
* Obligatoriska fält
* Obligatoriska fält