Quinoa- och sötpotatisbiffar på broccoli- och tomatsallad

Quinoa- och sötpotatisbiffar på broccoli- och tomatsallad
Green Cuisine
10 min
förberedelsetid
20 min
tillagningstid
4
Serveringar

Ljummen sallad med Quinoa- och sötpotatisbiffar

En god sallad är aldrig fel! Prova att laga denna ljumma broccoli- och tomatsallad nästa gång du är sugen på sallad. Toppa salladen med spröda Quinoa- och sötpotatisbiffar för pricken över i:et.

Förberedelser

  1. Dela tomaterna och lägg dem ugnsfast form. Häll lite olivolja över samt salta och peppra. Sätt in tomaterna i ugnen 5 minuter tidigare än biffarna.

  2. Koka broccolin enligt anvisning på förpackningen.

  3. Tillaga Quinoa- och sötpotatisbiffarna enligt anvisning på förpackningen.

  4. Strö flingsalt och nymald peppar över salladen.

  5. Lägg upp broccolin, tomaterna och silverlöken på tallrikar. Toppa med Quinoa- och sötpotatisbiffar.

Dricks!

  • Rosta lite pumpafrön eller pinjenötter och strö över salladen för extra krisp.

Ingredienser

Findus-produkt(er) som behövs för detta recept

Ingredienslista

1,5 
förpackning
 
0,5 
förpackning
 
broccoli
2 
msk
 
olivolja
1 
st
 
silverlök
 
tunt skivad
300 
g
 
cocktailtomater
salt och peppar 

Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!

Ange lite extra information:
* Obligatoriska fält
* Obligatoriska fält