15 min
förberedelsetid
20 min
tillagningstid
4
Serveringar
Spröda Spenatpinnar med ärtslaw och syrad tomatcrème
Krispigt sprödbakade Spenatpinnar, fyllda med krämig spenat som sedan serveras i ett fluffigt briochebröd. Addera en ärtslaw och syrad tomatcrème och brunchen är räddad!
Förberedelser
Tillaga ärterna enligt anvisning på förpackningen.
Mosa ärterna lätt och strimla morötter och spetskål fint. Blanda sedan dessa med smetana och smaka av med salt och peppar.
Blanda smetana, tomatpuré, ättika samt salt och peppar till en crème.
Låt de två blandningarna vila under tiden du tillagar Spenatpinnarna.
Tillaga Spenatpinnar enligt anvisning på förpackningen.
Lägg salladsblad i briochebröd, addera ärtslaw och sedan Spenatpinnarna.
Toppa med den syrade tomatcrèmen samt rostade sesamfrön.
Dricks!
Perfekt till helglunchen!
Ingredienser
Findus-produkt(er) som behövs för detta recept
Ingredienslista
1
förpackning
Spenatpinnar
4
st
briochebröd
Krispig sallad
Ärtslaw:
1,5
dl
Svenska Ärter
1
st
morot
70
g
spetskål
2
msk
smetana
salt och peppar
Tomatcrème:
3
msk
smetana
1
tsk
tomatpuré
1
tsk
ättika
12 %
salt och peppar
rostade sesamfrön