Spenatpinnar med ärtslaw i briochebröd

Spenatpinnar med ärtslaw i briochebröd
Green Cuisine
15 min
förberedelsetid
20 min
tillagningstid
4
Serveringar

Spröda Spenatpinnar med ärtslaw och syrad tomatcrème

Krispigt sprödbakade Spenatpinnar, fyllda med krämig spenat som sedan serveras i ett fluffigt briochebröd. Addera en ärtslaw och syrad tomatcrème och brunchen är räddad!

Förberedelser

  1. Tillaga ärterna enligt anvisning på förpackningen.

  2. Mosa ärterna lätt och strimla morötter och spetskål fint. Blanda sedan dessa med smetana och smaka av med salt och peppar.

  3. Blanda smetana, tomatpuré, ättika samt salt och peppar till en crème.

  4. Låt de två blandningarna vila under tiden du tillagar Spenatpinnarna.

  5. Tillaga Spenatpinnar enligt anvisning på förpackningen.

  6. Lägg salladsblad i briochebröd, addera ärtslaw och sedan Spenatpinnarna.

  7. Toppa med den syrade tomatcrèmen samt rostade sesamfrön.

Dricks!

  • Perfekt till helglunchen!

Ingredienser

Findus-produkt(er) som behövs för detta recept

Ingredienslista

1 
förpackning
 
Spenatpinnar
4 
st
 
briochebröd
Krispig sallad 
Ärtslaw: 
1,5 
dl
 
Svenska Ärter
1 
st
 
morot
70 
g
 
spetskål
2 
msk
 
smetana
salt och peppar 
Tomatcrème: 
3 
msk
 
smetana
1 
tsk
 
tomatpuré
1 
tsk
 
ättika
 
12 %
salt och peppar 
rostade sesamfrön 

Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!

Ange lite extra information:
* Obligatoriska fält
* Obligatoriska fält