Krabbdipp

Krabbdipp
15 min
tillagningstid
4
Serveringar

Smakrik dipp på krabba och tomat

Varför inte testa något nytt i påsk? Denna enkla krabbdipp gjord på majonnäs, smetana och hummerfond kommer garanterat bli en succé på påskbordet. Perfekt att servera på crostini!

Förberedelser

  1. Blanda majonnäs och smetana.
  2. Blanda i senap, citron och hummerfond.
  3. Hacka tomaten i fina tärningar och strimla purjolöken fint.
  4. Blanda i krabbkött, tomat, purjolök och smaka av med salt och peppar.

Dricks!

  • Addera gärna lite dill på toppen innan servering.

Ingredienser

Findus-produkt(er) som behövs för detta recept

Ingredienslista

250 
g
 
krabbkött
1 
dl
 
Äkta Majonnäs, burk
0,5 
dl
 
smetana
1 
st
 
tomat
1 
msk
 
Senap
1 
msk
 
citron
1 
msk
 
hummerfond
2 
msk
 
purjolök
Salt och peppar

Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!

Ange lite extra information:
* Obligatoriska fält
* Obligatoriska fält