15 min
tillagningstid
4
Serveringar
Smakrik dipp på krabba och tomat
Varför inte testa något nytt i påsk? Denna enkla krabbdipp gjord på majonnäs, smetana och hummerfond kommer garanterat bli en succé på påskbordet. Perfekt att servera på crostini!
Förberedelser
- Blanda majonnäs och smetana.
- Blanda i senap, citron och hummerfond.
- Hacka tomaten i fina tärningar och strimla purjolöken fint.
Blanda i krabbkött, tomat, purjolök och smaka av med salt och peppar.
Dricks!
Addera gärna lite dill på toppen innan servering.
Ingredienser
Findus-produkt(er) som behövs för detta recept
Ingredienslista
250
g
krabbkött
1
dl
Äkta Majonnäs, burk
0,5
dl
smetana
1
st
tomat
1
msk
Senap
1
msk
citron
1
msk
hummerfond
2
msk
purjolök
Salt och peppar