5 min
förberedelsetid
15 min
tillagningstid
4
Serveringar
Förberedelser
Blanda 500 g kokosmjölk, 1 msk currypasta, 2 msk vinäger och 1 msk fisksås.
Skiva 300 g kycklingfiléer i tunna skivor.
Hetta upp 2 msk olja och stek kycklingen tills den är färdig ca 4–5 minuter och tillsätt 450 g wokgrönsaker och stek ca 5–6 min.
Tillsätt 1 delad pak choi. Sänk värmen och tillsätt såsen och koka upp.
Smaka av med salt. Servera med ris.
Ingredienser
Findus-produkt(er) som behövs för detta recept
Ingredienslista
450
g
Wok Classic Style
300 g kycklingfiléer
500 g kokosmjölk
1 msk currypasta
2 msk vinäger
1 msk fisksås
2 msk olja
1 pak choi
4 port ris