Red Curry Wok

5 min
förberedelsetid
15 min
tillagningstid
4
Serveringar

Förberedelser

  1. Blanda 500 g kokosmjölk, 1 msk currypasta, 2 msk vinäger och 1 msk fisksås.

  2. Skiva 300 g kycklingfiléer i tunna skivor.

  3. Hetta upp 2 msk olja och stek kycklingen tills den är färdig ca 4–5 minuter och tillsätt 450 g wokgrönsaker och stek ca 5–6 min.

  4. Tillsätt 1 delad pak choi. Sänk värmen och tillsätt såsen och koka upp.

  5. Smaka av med salt. Servera med ris.

Ingredienser

Findus-produkt(er) som behövs för detta recept

Ingredienslista

450 
g
 
Wok Classic Style
300 g kycklingfiléer 
500 g kokosmjölk 
1 msk currypasta 
2 msk vinäger 
1 msk fisksås 
2 msk olja 
1 pak choi 
4 port ris 

Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!

Ange lite extra information:
* Obligatoriska fält
* Obligatoriska fält