Tillaga så här
UGN 175ºC (VARMLUFTSUGN 150ºC)
Tillsätt 1 msk olja, lite peppar och 1 krm salt. Tillaga i 14-15 minuter (varmluftsugn 12-13 minuter) tills fisken har en innertemperatur på 52ºC i mitten av filén.
Tillagningstiden kan variera, kontrollera att maten ?r genomvarm f?re servering.
Förvaringsinstruktioner
Ingredienser
Renskurna filéer av torsk* (Gadus morhua). *Fiskad i Nordostatlanten (Barents hav, Norska havet, Spetsbergen eller Björnön) med trålar, notar eller krokar och linor. Trots stor noggrannhet med att ta bort alla fiskben kan det finnas ben kvar.
Observera att det alltid är innehållsförteckningen och näringsvärdena på förpackningen som gäller.
Allergeninformation
Fisk
Innehåll
Vår finaste torsk! Vi anser att torskryggen är bland det finaste man kan få från havet, vi kallar den därför för havets oxfilé. I paketet hittar du 3 fina portionsbitar av torskryggsfilé färdiga att tillaga och perfekta att grilla. Torskrygg i ugn, stekt torskrygg eller varför inte en härlig fisksoppa.
Nyckelhål
MSC-märkt fisk
energi (kJ) | 308 kJ |
energi (kcal) | 73 kcal |
fett | 0.5 g |
varav mättat fett | 0.1 g |
kolhydrat | 0 g |
varav sockerarter | 0 g |
fiber | 0 g |
protein | 17 g |
salt | 0.25 g |
Lägg till recension
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
-
Lyxvariant av torskJag använder nästan bara dessa bitar, i min matlagning.Både i soppor och enskild rätt. Den känns nästan som fisken i min ungdom, då man var nere i hamnen och handlade direkt från båten RLJa, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
-
Torskrygg i Sous videTorskrygg i Sous vide på 49 grader vad perfekt! I med en skvätt olja och lite vitt vin sen är det middagsdax!Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.