Falafel med röd bulgur och feta

Falafel med röd bulgur och feta
Green Cuisine
15 min
förberedelsetid
25 min
tillagningstid
4
Serveringar

Sallad med krispig falafel, röd bulgur och feta

Smakrik grön sallad med krispig falafel, röd bulgur och fetaost. En rätt som går snabbt att laga och passar därför precis lika bra till lunch som till middag!

Förberedelser

  1. Koka bulgur enligt anvisningar på förpackningen tillsammans med buljong, tomatpuré och paprikapulver.
  2. Skär tomater och paprika i bitar och blanda ner i den ljumna bulgurn tillsammans med chili, ruccola, babyspenat, persilja och feta.
  3. Tillaga falafel enligt instruktionerna på förpackningen.

  4. Toppa salladen med varma falafels.

Dricks!

Ingredienser

Findus-produkt(er) som behövs för detta recept

Ingredienslista

1 
förpackning
 
Falafel
4 
dl
 
bulgur
1 
st
 
grönsaksbuljongtärning
1,5 
msk
 
tomatpuré
1 
tsk
 
paprikapulver
2 
st
 
tomater
 
stora
2 
st
 
paprikor
65 
g
 
ruccola
65 
g
 
babyspenat
2 
tsk
 
hackad chili
1 
dl
 
persilja
100 
g
 
fetaost

Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!

Ange lite extra information:
* Obligatoriska fält
* Obligatoriska fält

  • Gott recept
    Väldigt gott recept. Eventuellt lite lite med 2 dl bulgur till 4 pers, beror på hur hungrig man är. Det gick snabbt och lätt att laga.
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.