15 min
förberedelsetid
25 min
tillagningstid
4
Serveringar
Fish & Crisp Gourmetfiléer med en fruktig sallad med mango och sojabönor
En fräsch men ändå matig sallad med mango, sojabönor, avokado och picklad rödlök blandat med fetaost och olivolja. En härlig sommarsallad som funkar till allt - kött, fisk, kyckling och vegetariska alternativ.
Förberedelser
Tillaga Fish & Crisp Gourmetfileér enligt anvisningar på förpackning.
Toppa med färsk koriander.
Blanda samman mango, avokado, fetaost, chili tillsammans med picklad rödlök och spenat.
Skala och dela mango och avokado i större bitar, dela fetaost i lika stora bitar och finhacka chili.
Servera Fish & Crisp med aioli och en fruktig sommarsallad.
Dricks!
- Tips på goda såser och röror att ha till? Kika in här!
Ingredienser
Findus-produkt(er) som behövs för detta recept
Ingredienslista
50
g
sojabönor
2
st
avokado
100
g
fetaost
1
förpackning
Fish & Crisp gourmetfiléer
1
st
mango
0,5
st
chili
1
dl
picklad rödlök
70
g
spenat
1
msk
olivolja
4
msk
koriander
2
dl
aioli
1
dl
quinoa
Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!
-
God fish and crisp salladSnabb, smidig och god rätt, perfekt när tiden är knapp! / JessiJa, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
-
Smarrigt!Det var väldigt gott att blanda fisk med asiatiska smaker av mango och koriander. Tack för receptet! SandraJa, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.