Fisktacos med torsk, mango, ananas och syrad rödlök

Tacos med Findus gourmetbitar torsk och mangosalsa
30 min
förberedelsetid
10 min
tillagningstid
4
Serveringar

En härlig fisktaco till fredagens tacomys

Byt ut tacofärsen mot torskrygg som du enkelt marinerar och serverar i din fisktaco. Addera mango, ananas och egengjord syrad rödlök för den perfekta kombinationen mellan syrligt och sött. Mums!


Förberedelser

  1. Blanda ingredienserna till den syrade rödlöken och låt stå att vila i ca 10 min. Rör om lite emellanåt. 
  2. Skär upp bitar av mango och ananas.

  3. Blanda alla ingredienserna till marinaden och gnid in torsken.

  4. Tillaga de marinerade torskryggs filéerna i ugnen på 120 graders värme i ca 7-10 min.

  5. Lägg sedan de tillagade torskbitarna i tortillan tillsammans med de goda tillbehören.

Dricks!

  • Servera dina fisktacos direkt och känn smaken av något nytt, gott och spännande.

Ingredienser

Findus-produkt(er) som behövs för detta recept

Ingredienslista

420 
g
 
Torskryggfilé MSC
8 
st
 
Små tortillas
½ 
dl
 
crème fraiche
1 
st
 
mango skuren i småbitar
150 
g
 
ananas skuren i småbitar
100 
g
 
krispig trevlig mixsallad
1 
klyftad lime
Marinad:
3  
rapsolja
Rivet limeskal av en 1/2 lime
1-2 tsk finhackad chili efter tycke och smak
salt och svartpeppar
Tillbehör:
Färska örter tex koriander, persilja, mynta
Syrad rödlök:
1 
fint skivad rödlök
1  
vinäger
1 
tsk
 
Salt
1  
olja

Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!

Ange lite extra information:
* Obligatoriska fält
* Obligatoriska fält