30 min
förberedelsetid
10 min
tillagningstid
4
Serveringar
En härlig fisktaco till fredagens tacomys
Byt ut tacofärsen mot torskrygg som du enkelt marinerar och serverar i din fisktaco. Addera mango, ananas och egengjord syrad rödlök för den perfekta kombinationen mellan syrligt och sött. Mums!
Förberedelser
- Blanda ingredienserna till den syrade rödlöken och låt stå att vila i ca 10 min. Rör om lite emellanåt.
Skär upp bitar av mango och ananas.
Blanda alla ingredienserna till marinaden och gnid in torsken.
Tillaga de marinerade torskryggs filéerna i ugnen på 120 graders värme i ca 7-10 min.
Lägg sedan de tillagade torskbitarna i tortillan tillsammans med de goda tillbehören.
Dricks!
- Servera dina fisktacos direkt och känn smaken av något nytt, gott och spännande.
Ingredienser
Findus-produkt(er) som behövs för detta recept
Ingredienslista
420
g
Torskryggfilé MSC
8
st
Små tortillas
½
dl
crème fraiche
1
st
mango skuren i småbitar
150
g
ananas skuren i småbitar
100
g
krispig trevlig mixsallad
1
klyftad lime
Marinad:
3
rapsolja
Rivet limeskal av en 1/2 lime
1-2 tsk finhackad chili efter tycke och smak
salt och svartpeppar
Tillbehör:
Färska örter tex koriander, persilja, mynta
Syrad rödlök:
1
fint skivad rödlök
1
vinäger
1
tsk
Salt
1
olja