Fisktacos med ärtguacamole och grillad paprika

Tacos med Findus gourmetbitar torsk, guacamole och rostad majs
30 min
förberedelsetid
10 min
tillagningstid
4
Serveringar

Fisktacos med guacamole på Ebba-ärter

Med vår torskrygg är det enkelt att byta ut färsen mot fisk i dina tacos. Perfekt skurna filéer av torskrygg som du marinerar för extra god smak. Bara några minuter i ugnen sedan är fisken klar!

 

Förberedelser

  1. Tillaga majsen enligt anvisning på förpackningen.
  2. Blanda alla ingredienserna till marinaden och gnid in torskfiléerna. 

  3. Tillaga torskryggen i en uppvärmd ugn,120 grader, i ca 7-10 min. 
  4. Blanda ingredienserna till guacamolen och smaka av med salt & peppar. 
  5. Dela torskryggsfiléerna i bitar och lägg i tortillan tillsammans med de goda tillbehören.
  6. Servera dina fisktacos direkt och njut av fredagsmyset och den stundande helgen.

Dricks!

  • Ärtguacamolen fungerar perfekt som dipp till nachos!

Ingredienser

Findus-produkt(er) som behövs för detta recept

Ingredienslista

420 
g
 
Torskryggfilé MSC
8 
st
 
Små tortillas
2 
dl
 
majskorn
150 
g
 
grillad paprika
1-3 cm chili, efter egen smak
Marinad:
3 
msk
 
rapsolja
Rivet limeskal av en 1/2 lime
1-2 tsk finhackad chili efter tycke och smak
salt och svartpeppar
Tillbehör:
Färska örter tex koriander, persilja, mynta
Guacamole:
1 
grovhackad avokado
1 
dl
 
Svenska Ärter
 
lättmosade
½ 
dl
 
crème fraiche
Salt och peppar

Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!

Ange lite extra information:
* Obligatoriska fält
* Obligatoriska fält