20 min
förberedelsetid
35 min
tillagningstid
4
Serveringar
Torskrygg, rödbetspesto, quinoa & pumpa
En middag där rödbetspeston står i centrum. Börja med rödbetspeston, in med torsken i ugnen så sköter den sig själv och Veggie Sides går snabbt att steka upp i panna. Glöm inte att krydda torskryggen och Veggie Sides för att få upp smakerna.
Förberedelser
Rödbetspesto:
Skala och skär rödbetor i klyftor och lägg på ett bakplåtspapper.
- Ringla över lite olivolja och salta och peppra rödbetorna.
Rosta rödbetorna i ugn i ca 20 min på 225 grader.
Låt rödbetorna svalna.
- Lägg rödbetorna i en skål och mixa ihop med riven parmesan, nötter, finhackad vitlök, olivolja och pressad lime.
Smaka av med salt och peppar.
Torskrygg:
- Tina torskryggsfiléerna och sätt ugnen på 175 grader.
- Lägg torsken i en ugnsäkerform och ringla över lite olivolja. Salta och peppra efter smak.
Veggie Sides:
Stek upp Veggie Sides enligt anvisningar på förpackning.
Servera rödbetspeston till den varma torskryggen med Veggie Sides.
Ingredienser
Findus-produkt(er) som behövs för detta recept
Ingredienslista
2
förpackning
Torskryggfilé MSC
4
st
rödbetor
Rödbetspesto:
2
msk
olivolja
1
förpackning
100
g
parmesanost
1
dl
cashewnötter
1-2
st
vitlöksklyftor
1/2
st
lime
Salt och peppar