15 min
förberedelsetid
20 min
tillagningstid
4
Serveringar
En japanskinspirerad maträtt på torskfilé.
Vår alldeles egna variant på den japanska maträtten Tonkatsu. Med sprödbakade torskfiléer serverade på en grön bädd med ris och en härlig dippsås.
Förberedelser
Tillaga sprödbakade torskfiléer i ugn enligt anvisningar på förpackningen.
Strimla sockerärterna. Förbered riset och alla grönsakerna.
Blanda såsen och ställ åt sidan tills du ska servera den.
Skiva torskfiléerna och lägg upp riset, salladen, sockerärterna, sojabönorna och avsluta med torskfiléerna på toppen av härligheten. Häll över såsen.
Dricks!
Servera såsen i små skålar till var och en för att dippa filébitarna i.
Ingredienser
Findus-produkt(er) som behövs för detta recept
Ingredienslista
2
förpackning
Sprödbakade torskfiléer
4
dl
kort ris (jasmine, basmati eller vildris)
100
g
krispig blandad sallad
150
g
sockerärter
150
g
sojabönor
0,5
st
rödlök, skivad
1
st
lime
ärtskott
Dippsås:
1
dl
Teriyakisås
1
dl
Hoisinsås
1
msk
rostade sesamfrön