25 min
förberedelsetid
25 min
tillagningstid
4
Serveringar
En ny fiskfavorit som serveras med bulgur.
En enkel, ny favoriträtt till kvällens middag? Frasig, lättpanerad fiskfilé med smak av franska örter passar utmärkt med tomater och mozzarella. Testa själv så får du se!
Förberedelser
Tillaga fiskfiléerna i ugn enligt beskrivningen på förpackningen.
Förbered alla grönsakerna och lägg ut på tallrikarna tillsammans med bulgurn och den rivna mozzarellan. Skvätt över dressingen.
Lägg på fiskfiléerna och servera rykande heta.
Dricks!
Sugen på en röra till? Kolla in våra recept.
Ingredienser
Findus-produkt(er) som behövs för detta recept
Ingredienslista
2
förpackning
4
dl
fullkornsbulgur, kokt
2
dl
rostade zucchinitärningar
2
dl
skivade cocktailtomater i blandade färger
2
st
buffelmozzarella, riven
2
dl
blandsallad, riven
ruccola
ärtskott
Dressing:
0,75
dl
olivolja
3
msk
balsamikovinäger
0,5
st
pressad citron
salt och nymald vitpeppar