Lättpanerad fiskfilé med riven mozzarella och tomater

Lättpanerad fiskfilé med riven mozarella, tomater och fullkornsbulgur.
25 min
förberedelsetid
25 min
tillagningstid
4
Serveringar

En ny fiskfavorit som serveras med bulgur.

En enkel, ny favoriträtt till kvällens middag? Frasig, lättpanerad fiskfilé med smak av franska örter passar utmärkt med tomater och mozzarella. Testa själv så får du se!

Förberedelser

  1. Tillaga fiskfiléerna i ugn enligt beskrivningen på förpackningen.

  2. Förbered alla grönsakerna och lägg ut på tallrikarna tillsammans med bulgurn och den rivna mozzarellan. Skvätt över dressingen.

  3. Lägg på fiskfiléerna och servera rykande heta.

Dricks!

  • Sugen på en röra till? Kolla in våra recept.

     

Ingredienser

Findus-produkt(er) som behövs för detta recept

Ingredienslista

2 
förpackning
 
4 
dl
 
fullkornsbulgur, kokt
2 
dl
 
rostade zucchinitärningar
2 
dl
 
skivade cocktailtomater i blandade färger
2 
st
 
buffelmozzarella, riven
2 
dl
 
blandsallad, riven
ruccola
ärtskott
Dressing:
0,75 
dl
 
olivolja
3 
msk
 
balsamikovinäger
0,5 
st
 
pressad citron
salt och nymald vitpeppar

Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!

Ange lite extra information:
* Obligatoriska fält
* Obligatoriska fält