25 min
förberedelsetid
25 min
tillagningstid
4
Serveringar
Lättpanerad fisk när den är som bäst
Här är ett tips på en toppenbra vardagsrätt som du kan laga redan ikväll! Grönt ris på sparris och ärter samt en lättrökt kryddig tomatsås ackompanjerar den lättpanerade fiskfilén med franska örter.
Förberedelser
Tillaga fiskfiléerna i ugn enligt beskrivningen på förpackningen.
Blanda tomatsåsen och smaka av till din hetta är god.
Förbered riset och mixa ärterna lite lätt med creme fraichen för att blandas i riset.
Fräs grönsakerna i lite smör /olja och lägg ut på tallrikarna. Häll över dressingen och just innan serveringen lägg på fiskfiléerna och servera rykande heta.
Dricks!
Tomatsåsen kan serveras både varm och kall.
Ingredienser
Findus-produkt(er) som behövs för detta recept
Ingredienslista
2
förpackning
4
dl
kort ris (jasmine, basmati eller vildris)
250
g
sparris
150
g
sojabönor
150
g
Svenska Ärter
1
dl
creme fraiche
30
g
parmesanost, riven
ärtskott
Tomatsås:
2
dl
krossade tomater
2
msk
tomatpuré
1
tsk
rödvinsvinäger
1
msk
sambal oelek
1
tsk
rökt paprikapulver
0,5
st
citron, pressad
salt och nymald vitpeppar