Lättpanerad fiskfilé på grönt ris och tomatsås

Lättpanerad fiskfilé på en bädd av grönt ris och kryddig tomatsås.
25 min
förberedelsetid
25 min
tillagningstid
4
Serveringar

Lättpanerad fisk när den är som bäst

Här är ett tips på en toppenbra vardagsrätt som du kan laga redan ikväll! Grönt ris på sparris och ärter samt en lättrökt kryddig tomatsås ackompanjerar den lättpanerade fiskfilén med franska örter.

Förberedelser

  1. Tillaga fiskfiléerna i ugn enligt beskrivningen på förpackningen.

  2. Blanda tomatsåsen och smaka av till din hetta är god.

  3. Förbered riset och mixa ärterna lite lätt med creme fraichen för att blandas i riset.

  4. Fräs grönsakerna i lite smör /olja och lägg ut på tallrikarna. Häll över dressingen och just innan serveringen lägg på fiskfiléerna och servera rykande heta.

Dricks!

  • Tomatsåsen kan serveras både varm och kall.

Ingredienser

Findus-produkt(er) som behövs för detta recept

Ingredienslista

2 
förpackning
 
4 
dl
 
kort ris (jasmine, basmati eller vildris)
250 
g
 
sparris
150 
g
 
sojabönor
150 
g
 
Svenska Ärter
1 
dl
 
creme fraiche
30 
g
 
parmesanost, riven
ärtskott
Tomatsås:
2 
dl
 
krossade tomater
2 
msk
 
tomatpuré
1 
tsk
 
rödvinsvinäger
1 
msk
 
sambal oelek
1 
tsk
 
rökt paprikapulver
0,5 
st
 
citron, pressad
salt och nymald vitpeppar

Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!

Ange lite extra information:
* Obligatoriska fält
* Obligatoriska fält